Projektovanje, proizvodnja, puštanje u rad i upravljanje industrijskim postrojenjima i opremom

Desalinizacija morske vode

Sa napretkom tehnologija desalinizacije, poput reverzne osmoze (RO) i nanofiltracije (NF), morska voda postala je zanimljiv izvor vode za rješavanje nedostatka slatke vode. Ovaj postupak se može primjeniti gde god je potreban pouzdan izvor vode. Napredak ostvaren u proizvodnji ključne opreme (membrane, pumpe, uređaj za povrat troškova energije) učinio je postupak energetski efikasnim, što je rezultiralo niskim troškovima ulaganja (CAPEKS) i malim operativnim troškovima (OPEKS). Da bismo naše postrojenja za desalinizaciju prilagodili vašim lokalnim potrebama, nudimo kontejnerske mobilne jedinice od unosa do distribucije do proizvodnog kapaciteta od 150 m3 / h desalinizovane vode.

Drobilice

  • Drobilice za kamenje su mašine koje se koriste za smanjenje veličine stijena i kamenja u proizvodnji agregata, u primjeni reciklaže građevinskog materijala i u rudarskim operacijama.
    Naša ponuda pokriva različite čeljustne drobilice, žiratorne drobilice, konusne drobilice i udarne drobilice – optimizovane za bilo koju potrebu smanjenja veličine.
  • Drobilice piljevine, materijali za preradu kao što su drvo, za grane u iverje, uz manje ulaganja, malu potrošnju energije i visoku produktivnost, dobru ekonomsku korist, pogodnu za upotrebu i popravku.
  • Drobilica komunalnog otpada, usitnjavanje čvrstog otpada i smanjenje čvrstog komunalnog otpada (MSV) zahtijeva obradu mnogo različitih materijala, od napunjenih bubnjeva do kućnog otpada.
    I kako se povećava količina čvrstog otpada i povećavaju troškovi upravljanja deponijama, postaje sve važnije da upravljanje otpadom postane efikasnije i ekonomičnije. Usitnjeni i zbijeni otpad je lakši i jeftiniji za transport i produžava životni vek deponije. Pored toga, izdvajanjem materijala koji se mogu preraditi i reciklirati ili ih je potrebno spaliti ili kompostirati, povećava produktivnost deponije, istovremeno obezbjeđujući prihod za nadoknađivanje troškova obrade čvrstog otpada.

Postrojenja za razdvajanje vazduha

Projektovanje, proizvodnja i ugradnja kompletnih postrojenja za razvajanje vazduha. Nudimo kompletnu opremu i postrojenja poput velikih, srednjih i malih postrojenja za razdvajanje vazduha, VPSA postrojenja, postrojenja za proizvodnju vodonika, kriogene hladnjače.