Tretman otpadnih voda

ONK-Env je osnovan za pružanje usluga u oblasti vode, otpadnih voda, proizvodnju energije iz otpadnih voda i obezbeđivanje hemikalija u životnoj sredini. Primjenjuje najnoviju tehnologiju u ovoj oblasti u Turskoj sa svojim evropskim partnerima. Takođe podržava svoje usluge u zemlji i inostranstvu putem istraživanja i razvoja i pilot studijama.

Tretman industrijskih i domaćih otpadnih voda

Prečišćavanje industrijskih otpadnih voda je složen zadatak čiji svaki korak zahtijeva veliku pažnju. Obuhvata faze kao što su izbor procesa, pilot studije postrojenja, projektovanje, troškovi hemijskog materijala i energije, obrada aktivnog mulja i troškovi izrade. Pored svega ovoga, kvalitet opreme i, što je najvažnije, procesne garancije određuju kvalitet objekta. Pri izboru procesa prečišćavanja moraju se uzeti u obzir svi ovi faktori na optimalnom nivou.

Reference ONK Environment-a dokaz su razlike koju njegove studije prave. ONK-Env je pionirska tehnologija zasnovana na tretmanu jedinjenja ugljenika, azota i fosfora uz minimalne troškove.

Tretman voda

Naša kompanija nudi usluge širokom spektru industrija sa dugotrajnim sistemima.

Među raznim industrijama kojima nudimo usluge su:

 • Tekstil
 • Gvožđe, čelik i teška industrija
 • Prehrambena industrija
 • Automobilska
 • Energetika

Postrojenja za reciklažu otpadnih voda

Postrojenja za reciklažu otpadnih voda Postrojenja za reciklažu otpadnih voda su postrojenja koja prečišćavaju ispuštenu vodu kako bi je učinila ponovno upotrebljivom. Proces recikliranja može se zasnivati na UF, NF ili RO tehnologiji u skladu sa potrebama klijenta.

Paket usluge za prečišćavanje otpadnih voda

OPREMA ZA MONTAŽNI SISTEM TRETMANA OTPADNIH VODA
Sistemi za prečišćavanje otpadnih voda kompanije ONK Env nude se u montažnom ili betonskom obliku, u zavisnosti od kapaciteta postrojenja. Ovi sistemi koji se koriste za prečišćavanje domaćih otpadnih voda dizajnirani su i optimizovani pomoću računara nakon ponovljenih proračuna brzine protoka otpadnih voda i koncentracije zagađenja. Minimalni početni troškovi, minimalna zauzetost prostora i minimalna količina mulja koji se filtrira uzimaju se u obzir prilikom izvođenja proračuna.

PROCES I TEHNOLOŠKE PREDNOSTI MONTAŽNIH POSTROJENJA ZA PREČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA:

 • TObjekti su dizajnirani po principu kompaktnosti. .
 • Jednostavno pokretanje
 • Minimalni troškovi rada i održavanja
 • Usluge kontinuiranog održavanja
 • Smanjeni troškovi izrade uz potpunu automatizaciju
 • Garancija protiv začepljenja difuzora.

Izbor i proizvodnja opreme

ONK Env integriše ekološke tehnologije sa svojim uspehom u pružanju i proizvodnji opreme. ONK Environment je pionir u sektoru opreme za prečišćavanje vode sa svojim kompetentnim osobljem koje se sastoji od inženjera zaštite životne sredine i mašinskih inženjera. Kriterijumi za izbor opreme:

Oprema je odabrana prema glavnim kriterijumima u nastavku:

 • Efikasnost
 • Minimalna potreba za energijom
 • Izbor visokokvalitetnih materijala
 • Kvalitetna izrada
 • Oprema testirana prije montaže
 • Pokretanje i kontinuirano održavanje

Usluge istraživanja i razvoja projekata

ONK Env nudi svoje usluge konsultacija, izrade preliminarnih studija, pilot postrojenja, studija izvodljivosti, laboratorijskih analiza i projektnih aplikacija za prečišćavanje vode i otpadnih voda uz pomoć stručnog osoblja. ONK Env je upotrebio svoje vrhunsko znanje u odabiru projekata i procesa sa svojim odeljenjem za proizvodnju opreme, a prateći najnovija tehnološka dostignuća, započeo je razvoj novih tehnologija poput svih velikih kompanija širom svijeta sa velikim povjerenjem u svoje mogućnosti na ovom polju.
Naše studije o efikasnosti kiseonika počele su da daju rezultate. Od početka 2000. godine, ONK Env nastoji da dokaže svoju tehnološku superiornost u polju tehnologija za prečišćavanje vode nizom investicija van granica Turske. Naše inovacije u oblasti procesa i opreme podržane su naučnim radovima i objavljene u akademskim časopisima.

Obezbjeđivanje hemijskih proizvoda

ONK Env se sastoji od odjeljenja za istraživanje i razvoj, prodaju i marketing, hemijsku proizvodnju, proizvode i uslugu. Nudimo usluge različitim rezidencijama i preduzećima poput fabrika, hotela i odmarališta, poslovnih centara i industrijskih lokacija.
Takođe postoji potražnja za našim uslugama koja uključuje mogućnost izvoza. Izuzetno smo srećni što možemo da objavimo da su nas zadovoljstvo naših klijenata istraživanjem i razvojem formula hemijskih materijala pogodnih za različite lokacije i postrojenja učinili preporučenom kompanijom u ovoj oblasti.

Anaerobni reaktori

Biogas je mješavina gasova dobijenih iz organskog otpada koji se razlaže u anaerobnoj komori (bez vazduha) koja uključuje CH4, CO2, H2S, NH3 i tragove H2, N2 i CO. U zemljama u kojima je tehnologija biogasa česta, sve vrste organskog otpada mogu se preraditi da bi se dobio biogas i kompost.